HGSKart | Konular | Kitaplar

hgs satış noktaları

Vakıfbank HGS Kampanyası


Hgs etiketi almak için ptt şubelerini kullanabileceginiz gibi bankalardan da hgs etiketi yada hgs kart alabiliyorsunuz..Vakıfbank hgs etiketini ücretsiz veren bankalardan biri..artık HGS etiket ve kartları VakıfBank Şubeleri’nde!

HGS etiket veya kartları VakıfBank Şubelerinden temin edilebilecektir. Üstelik kampanya boyunca HGS etiketi ücretsiz olarak verilecektir.

Vakıfbank ta HGS’ye Ne Şekilde Yükleme Yapabilirim?

HGS’nizi, VakıfBank Kredili Bankomat 7/24 hesabınızla veya Kredi Kartınızla ilişkilendirerek kullanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey vakıfbank şubelerine başvurmak.

HGS Kart Nereden Alınır


Kgs ve ogs den hgs ye geçişler devam ediyor..Hgs etiketi yada kartı satış noktalarıda ıoldukça fazla...Bankalar kredi kartı sahibi müşterilerine hgs etiketini ücretsiz veriyor..
Aynı zamanda HGS kart ve hgs etiketi PTT şubelerinde ve karayollarının giriş ve çıkışında bulunan PTT noktalarından temin edilebilir.

Ptt de HGS ücreti 5 TL olarak belirlenmiş durumda. Sistemin en büyük avantajlarından biri de HGS Kartı sahibi vatandaşların HGS kartlarını benzin istasyonları, marketler hatta bakkalarda bile doldurulabilecek olması, bu avantaj sayesinde vatandaşlar artık madur olmayacaklar.

Hgs Kart Nerden Nasıl Alınır

Hgs Etiket satışları öncelikle tüm PTT Merkez, şubeleri ile otoyollar üzerindeki PTT iş yerlerinden gerçekleştirilecek. Etiketlere bakiye yükleme işlemleri de ilk başta yine PTT merkez, şubeleri ile otoyollar üzerindeki PTT iş yerlerinden ve PTTMatiklerinden yapılacak. Otoyollar üzerindeki 29 noktada PTT iş yeri kuruldu. HGS etiketleri yollar üzerindeki dinlenme tesisleri ve benzin istasyonlarından da temin edilebilecek. Gişelerin olmadığı hiçbir otoyol giriş çıkışı kalmayacak. PTT müşterilerine de HGS etiketleri ücretsiz verilecek. Sistem ayrıca kaçak veya suça karışmış araçların takibinin ve tespitinin yapılmasını kolaylaştıracak. Yazılımlarının büyük bir kısımı Türkiye'de yapılan sistem, güvenlik açısından da diğer sistemlerden daha üstün özelliklere sahip.